Primarii liberali din Maramureș – pregătiți să muncească pentru comunitățile lor

0
11

În urma alegerilor locale care au avut loc anul acesta, Partidul Național Liberal are 32 de primari care vor face performanță în administrație în următorii patru ani de mandat.

Încă de săptămâna trecută, primarii liberali au început să își preia oficial mandatele. Prima ceremonie de depunere a jurământului de către primar și consilierii locali, a avut loc în Fărcașa, unde primarul Ioan Stegeran a început cel de-al șaptelea mandat, dovadă că este un lider de încredere și dedicat comunității sale.
”În urma alegerilor din 9 iunie, avem 32 de primari, cel mai mare număr de primari liberali pe care PNL l-a avut vreodată în Maramureș, oameni implicați în comunitățile locale, alături de care vom munci pentru creșterea calității vieții maramureșenilor”, a transmis Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș.
Președintele PNL Maramureș a mai subliniat că prioritățile echipei de primari liberali sunt: dezvoltarea infrastructurii, investiții în educație, sănătate și atragerea de fonduri europene. ”Obiectivul principal al administrațiilor conduse de primari liberali rămâne creșterea calității vieții în comunitățile locale. Ne dorim ca fiecare maramureșean să aibă acces la servicii publice de calitate, locuri de muncă bine plătite și implicit un nivel de trai ridicat, aici, acasă”, a mai transmis Ionel Bogdan.
Au urmat apoi ceremoniile de depunere a jurământului de către primarii liberali Emilian Gheorghe Pop – Să­că­lă­șeni, Bogdan Cătălin Pop – Băița de sub Co­dru, Vasile Dulf – Asuaju de Sus, Ioan Pasere – Strâmtura, Alin Bîrda – Baia Sprie, Ioan Mircea Tentiș – Șișești, Felician Gheorghe Ciceu – Dumbrăvița, Dumitru Marinescu – Tăuții Măghe­răuș, Nicolaie Burzo – Groșii Țibleșului, Gavril Ropan – Coroieni și Vasile Mîrza – Rozavlea.
Primarii liberali din județul Maramureș și-au început mandatele cu obiective clare, legate de realizarea de investiții și proiecte care să corespundă nevoilor cetățenilor.

La Baia Sprie, Dumbrăvița, Tăuții Măgherăuș, Săcălășeni, Șișești, Groșii Țibleșului, Coroieni, Rozavlea, Strâmtura, primarii liberali au demonstrat și în mandatele trecute că pun bunăstarea oamenilor pe primul loc, stiu cum să atragă investiții în comunitățile locale și au reușit să implementeze proiecte esențiale pentru dezvoltarea acestor localități. Fie că este vorba de modernizarea infrastructurii rutiere, reabilitarea școlilor și grădinițelor, sau de extinderea rețelelor de apă, gaz, canalizare, primarii liberali au dovedit că administrația locală poate deveni un adevărat motor de dezvoltare.
La Băița de sub Codru și Asuaju de Sus, Bogdan Cătălin Pop și Vasile Dulf sunt primarii liberali aflați la primul mandat. Aceștia vin cu o viziune proaspătă și ambițioasă pentru comunitățile lor. Cei doi lideri sunt hotărâți să îmbună­tă­țească infrastructura locală, să dezvolte serviciile publice și să creeze noi oportunități pentru locuitori.
„Prin implicare și multă muncă, primarii liberali vor demonstra și în următorii patru ani că știu să facă performanță în administrație și că pun bunăstarea cetățenilor pe primul loc. Obiectivul nostru este să creăm comunități mai puternice, mai bine organizate și mai prospere”, a concluzionat Ionel Bogdan, președintele Partidului Național Liberal, Filiala Maramureș.
La evenimentele de depunere a jurământului au fost prezenți candidații PNL Maramureș pentru Parlamentul României, și anume Ionel Bogdan, Cristian Niculescu Țâgârlaș, Felician Ciceu, Călin Bota, dar și Marcel Boloș, ministrul Finanțelor.
În săptămânile viitoare, ceremoniile de depunere a jurământului de către primari și constituirea consiliilor locale vor continua. Mai sunt 20 de primari PNL care vor depune jurământul, marcând astfel începutul noilor mandate și consolidând angajamentul lor față de comunită­țile pe care le administrează.
Biroul de presă PNL Maramureș

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.