Fundașii centrali, decisivi în asigurarea celor trei puncte

0
15

ACS Diosig Bihardioszeg – CS Minaur Baia Mare 1-2 (0-0)
Minaur a trecut peste amărăciunea eșecului din etapa precedentă, 3-4 cu Crișul Sântandrei, și a acumulat toate cele trei puncte din confruntarea de la ACS Diosig Bihardioszeg.
Meciul cu ultima clasată nu a fost deloc facil, echipa cu pretenții de promovare fiind condusă, însă formația antrenată de Marius Popescu și-a asigurat victoria cu două goluri în ultimul sfert de oră.
După o primă repriză albă, a doua a devenit mult mai interesantă. Lanterna roșie a deschis scorul în minutul 63 prin D. Judea și Diosig spera la primul succes stagional împotriva unui adversar net superior. Amenințați de un nou posibil rezultat nefast, băimărenii și-au respectat statutul de favoriți și finalul de joc le-a aparținut. Mai întâi a egalat Denis Ispas, în minutul 74, iar în minutul 83 celălalt fundaș central al „galben-albaștrilor”, Abel Stan, a marcat golul izbăvitor și al menținerii în urma principalelor pretendente la câștigarea seriei, SCM Zalău și CSM Olimpia Satu Mare.
• CS Minaur Baia Mare: Breban – Albu, Stan (89, D. Simion), Ispas, D. Mureșan, Erdei, Buhai (57, Dulca), Donca, Stănescu (66, Batin), S. Ciocan (57, Suciu), Ciubăncan (66, Chitaș). Antrenori: Marius Popescu, Romulus Buia, Vasile Șleam.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.