Percheziții în Baia Mare și Seini • Bunuri în valoare de aproximativ 250.000 lei confiscate de polițiști

0
15

În urma activităților desfășurate în cadrul perchezițiilor domiciliare din Baia Mare și Seini, sub coordonarea unui procuror, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au identificat și ridicat mai multe bunuri de natură a proba și documenta activitatea infracțională.
Polițiștii au identificat un atelier clandestin în cadrul căruia s-ar fi realizat activitățile de contrafacere și au identificat mai multe dispozitive artizanale: presă hidraulică de lipit, plită electrică și ștanțe purtând însemnele unor mărci înregistrate.
De asemenea, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, peste 1.600 de articole și produse, care fie erau pregătite pentru inscripționat, fie purtau însemnele unor mărci înregistrate.
La o altă locație a fost identificată o unitate neautorizată, care ar fi comercializat produse alimentare și nealimentare, susceptibile că ar proveni din Ucraina.
De asemenea, polițiștii au identificat și ridicat 11 recipiente, având cantitatea de 3,7 litri detergent, care prezenta suspiciuni de contrafacere, medii externe de stocare, un laptop și mai multe telefoane mobile, mijloace care pot servi la probarea activității infracționale.
Concomitent cu activitățile de percheziții, polițiștii au urmărit respectarea legislației în vigoare și tragerea la răspundere contravențională a conducătorilor auto care încalcă normele rutiere.
Polițiștii au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale, de peste 5.000 lei, au reținut un permis de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare. De asemenea, polițiștii din Seini au recuperat prejudicii în valoare de 1.900 lei, în două cauze penale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.