Gabriel Zetea și-a preluat oficial mandatul de președinte al CJ Maramureș

0
51

Ieri a avut loc ceremonia de învestire a noului președinte de Consiliu Județean Maramureș. Social-democratul Gabriel Zetea este cel care a preluat frâiele administrației județene și va rămâne la cârmă în următorii patru ani. Acesta a precizat că, una dintre prioritățile pentru județul nostru se referă la crearea de drumuri de mare viteză.
„Noi, cei care avem delegată puterea pentru 4 ani de zile trebuie să ne facem datoria, pentru a îmbunătăți condițiile de viață. Dacă cei care au plecat vor vedea că aici, acasă, este mai bine, se vor întoarce îna­poi. Pentru acest deziderat trebuie să muncim în continuare serios și sănătos. Sunt importante toate proiectele pe care le-am văzut și vom lucra pentru a le finaliza pe cele în curs: terminalul de la aeroport, podul peste Tisa. Ne dorim să înceapă mai repede proiectele din Baia Mare și din Sighet, dar cel mai important proiect pentru care merită să facem un pact politic de înțelegere se referă la construcția marilor proiecte: drumurile rapide ale Maramureșului spre Satu Mare, spre Ungaria pentru a ne conecta la marile autostrăzi ale Europei”, a declarat Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș.
Trebuie precizat că Gabriel Zetea nu este străin de această funcție, pe care a mai deținut-o și-n trecut. El a mai fost președinte al CJ Maramureș în perioada 2016 – 2020 și vicepreședinte în perioada 2012-2016. Tot cu această ocazie a fost constituit și noul consiliu județean, iar 29 de consilieri ale căror mandate au fost validate, au depus jurământul.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.