Sounds Like Summer 2024 și Centrul de Tineret Baia Mare, premiate la Gala Tineretului

0
12

La Palatul Culturii din Ploiești s-a desfășurat Gala Tineretului din România. Ajunsă deja la cea de-a IX-a ediție, Gala Tineretului din România, organizată sub patronajul Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților Ploiești, reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente de tineret, prin care sunt recunoscute și premiate meritele tinerilor implicați în societatea românească.
Sloganul acestei ediții a fost „Tinerii de azi, liderii de mâine!”
Cu două premii la Gala Tineretului din România a fost recompensată și Asociația DEIS din Baia Mare. La categoria Artă, Cultură și Industrii Creative, Asociația pentru Dezvoltare prin Educație, Informare și Susținere DEIS s-a situat pe locul doi pentru proiectul Sounds Like Summer 2004. Un alt premiu pentru Asociația pentru Dezvoltare prin Educație, Informare și Susținere DEIS a fost la secțiunea de tineret, pentru proiectul Centrul de Tineret Baia Mare, proiect cu care s-a situat pe locul 3 la această categorie.
“Mulțumim Direcției Județene de Sport Maramureș și Complexului Național Sportiv «Lascăr Pană» pentru colaborarea bună și sprijinul acordat, respectiv Consiliului Județean Maramureș pentru co-finanțarea SLS. De asemenea, le mulțumim tuturor partenerilor și sponsorilor care ne susțin în activitatea noastră constantă”, au transmis reprezentanții Asociației DEIS.
Anul viitor, 2025, Gala Tineretului din România va fi găzduită de orașul Vaslui, iar în anul 2026 de orașul Alba Iulia.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.