Asociația ASSOC • Proiect dedicat învățării continue pentru angajați

0
23

Asociația ASSOC a lansat un proiect dedicat instruirii continue a angajaților, în profesii deficitare în Maramureș, dar și în alte județe vecine.
“Experiența ASSOC din proiectele anterioare a relevat necesitatea dezvoltării competențelor angajaților din Regiunea Nord-Vest. Un proiect dedicat acestui scop este «Învățare continuă pentru angajați», lansat în beneficiul angajaților care au nevoie de o calificare ca și confecționer asamblor articole din textile.
Ocupația răspunde în mod direct cerințelor pieței muncii din Maramureș și județele învecinate, unde numeroase companii mari se confruntă cu un deficit de forță de muncă calificată în acest domeniu, făcând din proiect o oportunitate atât pentru angajați, cât și pentru angajatori”, explică reprezentanții ASSOC.
Obiectivul proiectului este de a implica peste 600 de persoane, din toate categoriile de vârstă.
„Se urmărește crearea de oportunități necesare pe piața muncii, acesta fiind și obiectivul echipei implicate în activitățile programate să se desfășoare până la finalul lunii februarie 2026. În acest interval de timp, se va lucra cu peste 600 de persoane cu vârste între 18 și 65 de ani, care fie au statut de angajați cu contract individual de muncă, fie sunt persoane aflate în funcții de management”, concluzionează responsabilii ASSOC.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.