Doi bărbați conduceau autovehicule neînmatriculate

0
9

Marți, polițiștii au constatat două infracțiuni de punere în circulație sau conducere a unui vehicul neînmatriculat. În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale și se continuă cercetările.
Este vorba despre un bărbat, de 42 de ani, care a fost oprit de polițiști pentru că nu a oprit la culoarea roșie a semaforului, în timp ce conducea o autoutilitară pe B-dul Republicii. În cadrul verificărilor, s-a stabilit că autorizația de circulație provizorie era expirată. Bărbatul fost sancționat contravențional, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 30 de zile. De asemenea este cercetat în cadrul dosarului penal întocmit pentru infracțiunea constatată.
Și polițiștii din Săpânța au oprit pentru control un autoturism care nu avea montate plăcuțele de înmatriculare. La volan a fost identificat un bărbat, de 50 de ani, iar în urma verificărilor s-a stabilit că plăcuțele cu numerele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare ale autovehiculului au fost ridicate de polițiști în 5 iulie 2024. Și în acest caz continuă cercetările în vederea dispunerii măsurilor legale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.