Centrul de zi Luchian • Locul de joacă din Parcul Central, îndrăgit de copiii cu nevoi speciale

0
7

Locul de joacă din Parcul Central din Baia Mare este una dintre atracțiile principale pentru tinerii și copiii cu dizabilități.
Ieșirile în aer liber, dar și aparatele de fitness sau leagănul interactiv sunt extrem de îndrăgite de beneficiarii Centrului de zi Luchian, care profită ori de câte ori au ocazia, de vremea frumoasă de afară, pentru a face mișcare aici.
“Spațiul de joacă destinat persoanelor cu dizabilități, amenajat în Parcul Central din Municipiul Baia Mare, este locul preferat în care copiii și tinerii de la Centrul de zi Luchian, din subordinea Direcției de Asistență Socială, desfășoară activități în aer liber. Locul de joacă dispune de echipamente performante, utile, adaptate persoanelor cu dizabilități. Pentru beneficiarii noștri, ieșirile la spațiul de joacă adaptat persoanelor cu nevoi speciale sunt mereu motiv de bucurie. De asemenea, aceștia iubesc plimbările pe aleile parcului și odihna din foișorul cu umbră. Locul de joacă dispune de carusel, leagăn interactiv, aparate de fitness adaptate, balansoar special, toate adaptate pentru a răspunde nevoilor specifice” – precizează responsabilii DAS.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.