Asociația ASSOC • Tinerii cu dizabilități s-au întâlnit cu jucătorii de la CFR Cluj

0
19

Mai mulți tineri cu dizabilități din cadrul Asociației ASSOC au avut parte de o experiență memorabilă. Ei s-au întâlnit cu jucătorii de la CFR Cluj și au avut ocazia să se “antreneze” alături de ei.
“Tinerii cu dizabilități din Centrul de zi ASSOC și persoanele cazate în centrele rezidențiale de îngrijire de la Cărbunari și Groși și-au împlinit visul. Cei peste 50 de beneficiari ai serviciilor sociale, au făcut deplasarea la invitația unui om apropiat Asociației ASSOC: Cristian Balaj, președintele clubului CFR Cluj.
Tinerii s-au întâlnit cu jucătorii formației CFR Cluj, s-au fotografiat cu aceștia și au schimbat pase între ei. Cel mai fericit a fost căpitanul echipei ASSOC – Ovidiu, în vârstă de 37 de ani. Tânăr, vocal și cu privire luminoasă, Ovidiu a visat la această întâlnire de mult timp, dar nu doar pentru bucuria lui, ci și a prietenilor din Centrul de zi. Mai mult de atât, Ovidiu s-a întors acasă cu o amintire de neuitat, deoarece a reușit să îi ofere, împreună cu președintele ASSOC, Florian Sălăjeanu, o plachetă cu titlul OM BUN antrenorului Dan Petrescu” – au precizat reprezentanții asociației.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.