Antreprenorii din Baia Mare se pot implica în deciziile economice ale primăriei

0
20

Mediul de afaceri din Baia Mare, prin antreprenorii locali, se va putea implica activ de acum în deciziile care se iau la nivelul municipiului – anunță administrația locală.

Asta deoarece în ultima ședință a Consiliului Local a fost aprobată înființarea Comisiei de Dialog Economic, comisie pe care autoritatea publică o va consulta cu privire la deciziile economice pe care executivul le ia la nivelul municipiului Baia Mare.
”Nu am inventat noi roata, este un exemplu de bună practică care func­ționează de multă vreme în orașele dezvoltate din Vest și pe care mi-am dorit să îl implementăm și la noi. Am promis că voi înființa această comisie și m-am ținut de cuvânt. Oricât am fi noi de pregătiți, oricâte școli și oricât de multă experiență administrativă am avea, mediul de afaceri și oamenii care reprezintă acest segment au expertiza financiară de care avem nevoie pentru a crea un oraș sustenabil. O relație bazată pe încredere și cooperare între administrația publică și mediul antreprenorial, parteneriatele public-private, consultările publice, toate acestea trebuie să funcționeze în sinergie dacă vrem cu adevărat ca Baia Mare să se dezvolte în ritm alert și eficient” – a explicat primarul Doru Dăncuş.
Din Comisia de Dialog Economic vor face parte: reprezentanți ai Consiliului Național al IMM-urilor, Uniunea Na­țională a Patronatului Român, Camera de Comerț și Industrie Maramureș, Asociația Generală a Inginerilor din România – filiala Maramureș, Ordinul Arhitecților din România – filiala Maramureș, Asociația Întreprinzătorilor Maramureș și Romanian Business Leaders – filiala Maramureș.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.