În Regiunea Nord-Vest • Proiecte de peste 630 milioane euro, în mai puțin de un an!

0
14

Până acum, ADR Nord-Vest, din care face parte și județul Maramureș, a semnat 135 de contracte, care aduc 630 milioane de euro în regiunea noastră. Valoarea totală a acestora ajunge însă la peste 910 milioane euro.
„Totul s-a întâmplat în mai puțin de un an de la primul contract și nici doi ani de când am lansat Programul Regional Nord-Vest 2021-2027. Dar nu e vorba doar de cifre. Aceste contracte vor face o diferență reală în viața de zi cu zi a oamenilor din comunitățile noastre. Ne dorim să investim întreaga sumă de 1,43 miliarde euro în lucrurile care contează pentru cetățeni și care vor aduce o schimbare pozitivă în regiune… Asta înseamnă că vom avea case și clădiri care consumă mai puțină energie, facturi mai mici și un mediu mai curat. Drumurile vor fi mai sigure și mai bine întreținute, astfel încât să ne putem deplasa cu mai puține griji. Grădinițele, școlile, liceele și universitățile vor fi modernizate, iar copiii noștri vor avea condiții mai bune de învățare. De asemenea, vom proteja patrimoniul local să ne putem bucura de istoria și cultura fiecărui sat și oraș, și în același timp, dezvoltăm turismul pentru a crea noi locuri de muncă și le oferim ocazia locuitorilor din regiunea noastră să-și transforme comunitățile în destinații atractive, numai bune de trăit. Fiecare contract semnat este un pas către un viitor mai bun pentru noi toți” – au explicat reprezentanții ADR.
Din Maramureș, beneficiare de finanțări consistente prin Agenția de Dezvoltare, sunt aproape toate orașele județului, cu proiecte ce vor aduce un plus de valoare și confort comunită­ților locale beneficiare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.