ACS Fotbal Feminin Baia Mare, scor de curtea şcolii cu ACS Atletic Drobeta

1
61

ACS Fotbal Feminin Baia Mare a întâlnit duminică pe ACS Atletic Drobeta, într-un meci din etapa a IV-a, desfășurat pe Stadionul „Viorel Mateianu”.
Partida a fost animată și plină de goluri şi s-a încheiat cu o victorie categorică a echipei gazdă, ACS Fotbal Feminin Baia Mare, scor 10-0 (5-0).
Băimărencele au dominat meciul de la început, deschizând scorul încă din primul minut prin Adriana Ilieș. Până la pauză au mai marcat Andreea Cândea (14 și 40), Giura Giulia (autogol, 16) și Alexandra Buftea (38).
După pauză, spectacolul de goluri a continuat, echipa noastră confirmând norma de cinci goluri din prima parte şi în partea secundă. Au marcat Alexandra Buftea (55), Nadia Coreniuc (70), Andreea Cândea (72 și 79) și Dariana Szalay (75), astfel că ACS Fotbal Feminin Baia Mare s-a impus cu scorul de 10-0.
Echipa antrenată de Daniel Lupuți a început cu următoarea formație: Larisa Boja – Anamaria Samok, Cristina Rus, Larisa Olar, Nadia Coreniuc, Iulia Pop, Alexandra Buftea (C), Andreea Gulin, Adriana Ilieș, Diana Pop și Andreea Cândea. După pauză, au mai intrat: Bianca Lazăr, Dariana Szalay, Cătălina Circiu, Emma Drule și Daria Asăujan.
Pentru ACS Fotbal Feminin Baia Mare urmează un meci în deplasare la Pitești, pe 3 noiembrie, împotriva ACS Fotbal Club Argeș.

1 COMENTARIU

  1. Felicitări fetelor, un joc spectaculos, 10 goluri și încă pe atâtea ratări. Lume multă la meci, peste 100 de spectatori, începe să vină suporterii și la fotbalul feminin. Baftă pe mai departe. Andreea Cândea = vedeta meciului.

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.