Primul meci din etapa 7 se joacă în polivalenta “Lascăr Pană”

0
49

• CS Minaur Baia Mare – CSU Suceava •

Miercuri, 9 octombrie, CS Minaur Baia Mare și CSU Suceava joacă în prologul etapei 7 din Liga Zimbrilor la handbal masculin. În Sala Polivalentă „Lascăr Pană”, de la ora 18.
Este un meci de la care elevii lui Alexandru Sabou se gândesc doar cum să obțină cele trei puncte, dar conștienți în același timp că adversarul este unul incomod. Mai mult, CSU Suceava are un debut de sezon pozitiv, cu patru victorii și două eșecuri, traseu care plasează formația moldavă în imediata noastră apropiere, pe locul 5, cu 12 puncte. Minaur este pe locul 4, cu 15 puncte, și este nevoită să-și adjudece victoria pentru a nu se îndepărta de pozițiile fruntașe și, implicit, de podium. Moralul este excelent, jocul începe să se lege, așa că mizăm pe unu solist.
Duelul din polivalenta băimăreană va fi arbitrat de M. Drăghici și V. Dragut din Vrancea, iar supervizor a fost delegat Remus Cojocaru din Brașov.
Intrarea suporterilor se face pe bază de abonament sau bilet în valoare de 20 de lei. Biletele se pot achiziționa de la sediul clubului, între orele 10-14, sau de la casieria sălii polivalente, între orele 17-18.30. Persoanele cu dizabilități, elevii și persoanele cu vârsta peste 70 de ani vor avea acces gratuit.

Etapa 7

• Miercuri, 9 octombrie: CS Minaur Baia Mare – CSU Suceava (ora 18).
• Joi, 10 octombrie: AHC Potaissa Turda – HC Buzău (ora 18).
• Vineri, 11 octombrie: CSM Constanța – CSM Vaslui (ora 18).
• Sâmbătă, 12 octombrie: Politehnica Timișoara – CSM Făgăraș; CSM Focșani – CSM București; CSM Bacău – CSM Odorheiu Secuiesc.
• Duminică, 13 octombrie: Dinamo București – Steaua București (ora 17.30, Pro Arena).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.