Ședința festivă a Consiliului Local

0
25

Traian Rareș Tuș, Andrei Cupșa și Antonio Alexandru Savolszki – cetățeni de onoare ai municipiului Baia Mare
În debutul Sărbătorii Castanelor Baia Mare 2024, consilierii băimăreni s-au întâlnit în ședința festivă a Consiliului Local. La eveniment au participat oaspeți din Polonia, Ungaria, Ucraina, Republica Moldova, Parlamentul României, Parlamentul European, primari din Maramureș și Satu Mare.
În cadrul ședinței s-a conferit titlul de ”Cetă­țean de onoare al Municipiului Baia Mare” pentru trei tineri remarcabili – Traian Rareș Tuș, Andrei Cupșa și Antonio Alexandru Savolszki.
”Sunt onorat de prezenţa în sală a tinerilor sau mai vechilor cetăţeni de onoare ai Municipiului Baia Mare, dar va trebui să dăm Cezarului ce-i al Cezarului pentru această şedinţă festivă, pentru că am încercat să creăm o punte peste timp şi să oferim această onorantă distincţie şi unor tineri” – a spus primarul Doru Dăncuş.
La ședință a fost prezent și fostul prim-ministru al României, Viorica Dăncilă, care a spus: „Îmi face o plăcere deosebită să fiu astăzi prezentă în Maramureş, un judeţ de suflet şi să particip la o sărbătoare de suflet a dumneavoastră. Vă felicit pentru că duceţi mai departe ceea ce vă reprezintă. Vă păstraţi tradiţiile, obiceiurile, fiind astfel un exemplu pentru foarte multe judeţe din ţară”.
După şedinţa festivă toţi oaspeţii au participat la evenimentele importante din cadrul Sărbătorii Castanelor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.