Concerte jazz și rock la Sărbătoarea Castanelor

0
19

Concert de jazz

În Piața Cetății (Turnul Ștefan), azi, 21 septembrie, de la ora 18, băimărenii se vor putea delecta cu Concertia, un spectacol muzical live de jazz.
„Concertia este un spectacol muzical live de jazz, susținut de 5 artiști care fac parte dintr-un ansamblu instrumental jazz și un artist voce principal, personajul Concertia. Ansamblul este o instalație interactivă. Spectatorii se pot așeza în cele 160 de buzunare ale rochiei roșii, beneficiind de o experiență inedită în participarea la concertul live de jazz”, anunță organizatorii.
Cei care ratează concertul de la ora 18 pot să vină și de la ora 20.45, în Piața Cetății pentru că va fi o nouă reprezentație.

Concert de rock exploziv

Asociația Culturală Decibel prezintă un concert de rock exploziv la Rockwave Tavern din Baia Mare, azi, 21 septembrie, de la ora 19.30.
Evenimentul promite o doză masivă de energie și muzică live pentru toți iubitorii de rock, punk și distracție. Capul de afiș al serii este trupa onenightstand, care vine cu un setlist exploziv, incluzând piese de pe cel mai recent album „Decadent”, dar și melodii în premieră, pregătite special pentru publicul din Baia Mare de pe următorul lor material discografic. Alături de onenightstand, pe scenă vor urca și frații de zgomot de la Stiff Kicks, care vor aduce o porție solidă de glam şi hair metal, dar și eroii locali Vaporized, gata să încânte publicul cu sunetul lor inconfundabil.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.