În Maramureș • Dezvoltarea afacerilor pentru IMM-uri, ONG-uri și instituții publice

0
50

Iată o oportunitate de a avea acces la o echipă de experți de top care te pot ajuta să dezvolți conceptul, să găsești partenerii potriviți și să identifici cele mai bune surse de finanțare – anunță ADR Nord-Vest.
“Completezi până vineri, 27 septembrie 2024, formularul prin care îți poți manifesta interesul de a face parte din grupul celor care primesc asistență prin proiectul STARRISE. Participanții selectați vor avea acces, timp de un an, la instruiri susținute de cei mai buni traineri de la Academia IMP3ROVE din Germania, consultanță pentru validarea conceptului de către experți din 7 țări, asistență din partea echipei ADR Nord-Vest pentru dezvoltarea propunerii de proiect, identificarea surselor de finanțare și oportunități de networking” – arată ADR Nord-Vest.
Formularul de înscriere este disponibil pe https starriseproject.eu/ ro/aplicatie-starrise.
Apelul STARRISE oferă servicii suport pentru inovare și este dedicat îmbunătățirii competențelor necesare dezvoltării proiectelor inovative din cadrul industriei agroalimentare și sectorului logistic.
Aplicanți eligibili: orice tip de organizație – IMM-uri, microîntreprinderi, startup-uri, ONG-uri, instituții publice, organizații de cercetare, universități – inclusiv cercetători sau echipe de cercetători.
Ideea de proiect, care se încadrează în industria agroalimentară sau sectorul logistic (transport, depozitare), vizează o soluție inovativă pentru aceste domenii (aplicații ITC, automatizarea proceselor, ambalaje)), materii prime sau deșeuri agricole/biologice, care sunt folosite în alte sectoare (ex. construcții).
De asemenea, sunt vizate idei de proiecte care promovează modernizarea proceselor de producție și distribuție, optimizarea lanțurilor de aprovizionare, reducerea impactului asupra mediului sau alte componente.
Dacă nu aplicați cu o idee proprie de proiect, există posibilitatea să vă alăturați unui proiect strategic inclus în Catalogul STARRISE, în care se regăsesc și parcurile de specializare inteligentă care se vor dezvolta în Regiunea de dezvoltare Nord-Vest.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.