Reţea de utilităţi finalizată pe strada Repedea din Borşa

1
68

Veste bună pentru locuitorii unui cartier din oraşul Borşa. Muncitorii au finalizat lucrările de canalizare în acea zonă. De asemenea, au pregătit terenul pentru extinderea acesteia şi pe străzile laterale.

„Ne-a luat 79 de zile, dar am ajuns la ultima casă de pe strada Repedea care a fost racordată la rețeaua de canalizare publică a orașului! Proiectul este finanțat prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny cu 2.000.000 de euro și prevede racordarea a 509 imobile la rețeaua de canalizare. Echipele de muncitori au amenajat și 4,2 km de rețea magistrală de canalizare pe strada Repedea și urmează asfalt pe toată lungimea drumului. Au fost efectuate și lucrări de pregătire pentru extinderea rețelei de canalizare și asfaltare pe străzile laterale: Frăsinel, Stânilor, Puzdrele, Măgura, Valea Tisei, Pârâul Morii și Brusturi”, a declarat Ion Sorin Timiş, primarul din Borşa.

1 COMENTARIU

  1. Toate sunt minciuni nu sa ajuns nici la jumătatea cartierului,mă este cel puțin 2 km de canalizare de făcut abia pe data de 7 august au început săpăturile de la școala înspre gura repezii

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.