Semafoare montate în Seini

1
50

În oraşul Seini au fost luate recent măsuri care să asigure fluidizarea zonei, având în vedere că traficul devine tot mai aglomerat pe zi ce trece. Autorităţile locale au observat că oraşul Seini a ajuns să fie tranzitat de foarte multe autovehicule, astfel încât a avut iniţiativa montării unor semafoare.
Încă de acum un an şi jumătate Primăria Seini a făcut demersuri pentru instalarea de semafoare în zonele aglomerate. Au fost aprobate fonduri din bugetul local pentru această investiţie. De circa o lună s-a reuşit montarea de semafoare, trei în zona centrală şi unul în preajma liceului din localitate.
„Era necesară această investiţie, deoarece oraşul este tranzitat de foarte multe maşini. Trei dintre semafoare au fost montate în centrul oraşului, iar un altul la Liceul Alexandru Berinde unde e mare fluctuaţia de maşini şi elevi. A durat mult până la obţinerea avizelor. A costat în jur de 200.000 lei, investiţia. S-a fluidizat traficul, iar cetăţenii sunt mai în siguranţă”, a punctat primarul oraşului Seini, Gabriela Tulbure.

1 COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.