Metode prin care jucătorii au trișat la sloturi

0
85

Câștigând tot mai mult teren în rândul jucătorilor, păcănele sunt printre cele mai căutate alternative de distracție de la platformele de cazino, fie ele online sau offline. Însă pe cât de atrăgătoare se pot dovedi pentru jucători, la fel de tentante sunt și pentru cei care apelează la înșelătorii când vine vorba despre a obține bani rapid și fără metode cinstite. În definitiv, cu tentațiile atât de la îndemână este lesne de înțeles de ce sloturile au fost, nu de puține ori, ținta unor “atacuri” care mai de care mai inventive. Și mai notabil este că trișarea la aparatele de slot a devenit un subiect de interes chiar la puțin timp de la inventarea lor.

Altfel, pe versiunile online lucrurile ar fi ceva mai complicate, având în vedere că asta ar însemna să se facă hacking pe programarea generatorului de numere aleatoare. Iar asta este aproape imposibil având în vedere toate măsurile de securitate care se iau pe platformele virtuale și că algoritmul este – aproape – imposibil de spart. Așadar, Shining Crown nu ar putea fi deloc în pericol, dacă te gândești la o sesiune de joc.

Lăsând gluma deoparte, despre câteva dintre cele mai ciudate astfel de metode, folosite în aparatele fizice, în materialul de mai jos. De reținut și că astfel de tehnici s-au dizolvat având în vedere că deja s-au cunoscut, deci nu mai funcționează pentru că au fost deja combătute.

Moneda pusă pe sfoară

O metodă rudimentară de a păcăli aparatele de păcănele presupune ca moneda care se bagă la aparate să fie legată de o sfoară. După ce mecanismul de joc era declanșat și circuitele erau puse în funcțiune, moneda era retrasă și se folosea din nou, și din nou, și din nou… Sigur, această “abilitate” presupunea să nu fie nimeni din personal prezent, dar și ca moneda să fie “special” concepută astfel încât să poată fi retrasă ușor – de regulă avea o mică gaură în ea, iar sfoara era de nailon. Metoda este una veche și datează de prin anii ‘80, fiind de altfel folosită doar pentru o scurtă perioada.

Folosirea de șaibe

Aparatele de păcănele, care funcționau pe bază de monede, au fost ținta principală a celor care căutau metode rapide de îmbogățire. Printre procedeele alternative folosite de hoți pentru a forța aparatul de joc să ruleze se pot enumera și șaibe, monede străine sau linguri. Pe cât de atipic sună, aceste metode funcționau în urmă cu câteva decenii, pentru că se căutau diverse obiecte care să corespundă la dimensiuni și greutate cu monedele. Trișorii au profitat îndelung de astfel de înșelătorii, până când cineva și-a dat seama de ce se întâmplă  – curând aveau să se găsească diverse obiecte ciudate în multe mașinării. Sigur, s-au folosit și bani de hârtie contrafăcuți, acolo unde se “cerea”. Aceasta mai este cunoscută și drept metoda yo yo.

Dispozitiv labă de maimuță

Foarte multe instrumente au fost inventate pentru a se fura din aparatele de păcănele sau pentru a se obține un rezultat câștigător cât pentru a se elibera sume considerabile de bani. Printre cele mai cunoscute se numără the monkey paw, gândită de Tommy Glenn Carmichael. Principiul de funcționare al acestuia era activarea și declanșarea sistemului de plată al mecanismului, urmând ca monedele să fie eliberate, ca și când s-ar fi jucat cu bani reali anterior. Amuzant aici este că după ce timp de patru decenii domnul responsabil a răstălmăcit tot mai multe metode de a înșela la păcănele, în final a ajuns să colaboreze cu un provider pentru a dezvolta un dispozitiv care blochează orice instrument de trișare.

Magnetul

Odinioară erau aparate cu jocuri de păcănele care ar fi putut fi manipulate atât de ușor cu un magnet. Sigur, nu erau garanția reușitei, iar riscurile erau uriașe, dar foarte mulți au reușit performanța de a “elibera” monede de la păcănelele care erau confecționate din metal. Pentru a înșela la sloturi se folosea un magnet – cei care făceau acest lucru învârteau rolele și apoi folosindu-se de un alt magnet puternic în exteriorul mașinii, pentru a le opri învârtirea, când se vedea combinația câștigătoare. După ce se reușea ce se dorea, trișorii scoteau magnetul și pretindeau plata ca fiind câștigată pe bune.

Bagheta de joc

Dintotdeauna, jocurile de păcănele au fost despre noroc, pentru că, în definitiv nu poți face nimic pentru a schimba soarta. Dar dacă ești inventiv, poți născoci și moduri pentru a întoarce totul în favoarea ta. Așa se face că pentru unii sloturile s-au redus la tehnica de joc. Concret, unele persoane au reușit să câștige trișând folosindu-se de… iluzii. Bagheta folosită astfel avea un mecanism complex de funcționare, “orbea” senzorul optic de la aparatele de slot, astfel încât să nu poată vedea câte monede fuseseră depuse în aparat, ceea ce înseamnă că nu ar ști când să plătească sau cât. Asta presupunea, pe scurt, ca micile câștiguri să se transforme în marile câștiguri.

Concluzii

Chiar și în istoria recentă există relatări care au ținut pagina ziarelor. Din păcate, foarte mulți încă încearcă să caute metode prin care să încline balanța prin procedee nu tocmai nobile. Sfatul nostru  de altfel regulă  – este să joci, mereu, conștient și fără riscuri. Sigur, dacă vrei să ai șanse mai mari de câștig, te poți informa despre diverse strategii, dar nu apela nicicand la tertipuri ilegale, care îți pot fura nu doar libertatea, ci și bucuria jocului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.