Victorie după patru etape

0
0

Academia de Fotbal Viitorul Cluj-Napoca – CSM Sighetu Marmației 0-1 (0-1)

CSM Sighetu Marmației a obținut prima victorie după patru runde în care nu a cunoscut succesul. Vineri, formația maramureșeană a câștigat la limită, 0-1 (0-1), în deplasarea de la Academia de Fotbal Viitorul Cluj-Napoca, și încă mai speră la o poziție de Play-Off, ținând cont că mai sunt de disputat încă nouă etape din sezonul regulat.
Cu toată că adversarul din ultima etapă a turului este pe penultimul loc în Seria 10, cele trei puncte obținute de formația lui George Zima s-au conturat cu mari eforturi. Ianis Negruț a marcat golul care a consfințit al patrulea succes în debutul partidei, în minutul 9, iar în cele optzeci și unu de minute rămase, tabela nu a mai suferit modificări. Este o victorie de moral, care poate însemna o serie pozitivă pentru CSM Sighetu Marmației și implicit reintrarea în cărțile pentru Play-Off.
Următorul adversar este Olimpia MCMXXI Satu Mare, echipă căruia CSM Sighet i-a administrat un usturător 9-1 în tur și pe care o poate depăși și în confruntarea de la finalul săptămânii.
• CSM Sighetu Marmației: Berințan – Catrina, Brașoveanu, Ihor, Tomșa, Andreas, Szecui (56, S. Pop), Mare (56, Șofroni), Negruț (65, Mărieș), Mitruscsak (85, Șuveg), Yolou. Antrenor: George Zima.

Rezultate etapa 9 (ultima a turului): CSM Olimpia Satu Mare – Olimpia MCMXXI Satu Mare 4-1; SCM Zalău – Sănătatea Cluj-Napoca 2-1; Academia de Fotbal Viitorul Cluj-Napoca – CSM Sighetu Marmației 0-1; Crișul Sântandrei – Vulturul Mintiu Gherlii 1-1; ACS Diosig Bihardioszeg – CS Minaur Baia Mare 1-2.

Etapa 10 (prima a returului): Vineri, 1 noiembrie, ora 14: Academia de Fotbal Viitorul Cluj-Napoca – CS Minaur Baia Mare; SCM Zalău – CSM Olimpia Satu Mare. Sâmbătă, 2 noiembrie, ora 14: Olimpia MCMXXI Satu Mare – CSM Sighetu Marmației; ACS Diosig Bihardioszeg – Vulturul Mintiu Gherlii; Crișul Sântandrei – Sănătatea Cluj-Napoca.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.