Asociația DEIS, voluntar la Summitul Tinerilor 9

0
0

Săptămâna trecută, 15 persoane din organizația Asociația DEIS, tineri voluntari și lucrători de tineret, s-au bucurat de experiența evenimentului Summitul Tinerilor 9 – Capitala Tineretului de la Ploiești, dar au și ajutat în organizarea lui.
8 dintre voluntarii Asociației DEIS și 3 lucrători de tineret au participat la atelierele și activită­țile propuse de organizatori.
Bianca, Adela și Diana-Geanina D. (nou intrată în echipă) au coordonat departamentul de gestionare a participanților și au avut responsabilități pe selecție, comunicare directă, check-in-ul participanților în cadrul evenimentului și crearea unor instrumente pentru siguranța participanților.
Bea s-a ocupat din Londra de promovarea Summitului în online fiind coordonator PR și Comunicare pentru programul Capitala Tineretului din România, iar la fața locului a co-prezentat plenarele cu toți cei 400 de participanți, împreună cu colega ei pe comunicare de la nivel local.
Bea a facilitat și un atelier pe tema primul ajutor pentru sănătate mintală. Împreună cu Diana, președinta DEIS, au co-facilitat un atelier despre alegerile pe care le fac lucrătorii de tineret atunci când aleg acest drum.
Victor a participat la diverse activități legate de Zbor Hub – spațiu de explorare creat de BCR.
Diana a participat și la întâlnirea de juriu cu Alba Iulia – Capitala Tineretului din România 2026, unde a avut loc o discuție deschisă de feedback și recomandări pentru viitorul oraș-capitală.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.