Știința Electro Sistem, cinci medalii la Deva și Hunedoara

0
0

Sportivii clubului Electro Sistem Baia Mare au participat, în perioada 12-13 octombrie, la Campionatele Naționale de Noapte, Ștafetă-Mixtă și etapa a VII-a din cadrul Campionatului de Sprint Urban. Competițiile au fost desfășurate în proximitatea orașului Deva, respectiv Hunedoara.
Cu toate că a fost un concurs la care a participat cu un lot restrâns, sportivii nu s-au întors cu mâna goală. Încă de la început, după proba de Sprint Urban, băimărenii s-au clasat de 2 ori pe podium, Anca Tetișan obținând locul II la F21, respectiv Liviu Țînțar locul III, la M35. Tot în aceeași zi, seara, a avut loc și Campionatul Național de Noapte, unul dintre cele mai dificile probe, deoarece sportivii au avut de parcurs un traseu de orientare prin pădure pe timp de noapte. Sigur că și aici au reușit să urce pe podium. Antonia Man s-a clasat pe locul III în cadrul categoriei F18, iar Liviu Țînțar a terminat pe locul III la categoria M35.
Ultimul concurs a fost cel de Ștafetă-Mixtă, unde clubul sportiv Electro Sistem s-a prezentat cu 3 echipe la startul categoriei de elită, toate venind în top 10. Astfel, Anca Tetișan și Ștefan Biro au câștigat medalia de argint, Alexandra Roman și Cătălin Vădean au obținut locul 4, iar ștafeta compusă din Antonia Man și Liviu Țînțar s-a clasat pe locul 9.
Cu toate că aceste etape încep să marcheze sfârșitul Campionatelor Naționale de Orientare în Alergare, competițiile nu se termină încă. Clubul Sportiv Electro Sistem vă invită să participați duminică, 20 octombrie, în număr cât mai mare la Cupa Skore. Mai multe detalii puteți găsi pe pagina de facebook a clubului, CS Știința Electro Sistem Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.