Adversar abordabil în etapa a șaptea • CS Minaur Baia Mare – SCM Gloria Buzău

0
11

CS Minaur Baia Mare joacă în cadrul etapei 7 din Liga Florilor pe teren propriu. Joi, de la ora 18, în Sala Polivalentă “Lascăr Pană”, echipa de pe locul 5 va primi replica grupării SCM Gloria Buzău, combatantă situată pe locul 12.
Fetele noastre vin după primul eșec suferit la Gloria Bistrița, eșec care însă nu le-a îndepărtat de podium sau de zona cupelor europene. Dar pentru a se menține acolo, băimărencele trebuie să treacă de Gloria Buzău, adversar cu un început de campionat de coșmar, o victorie și cinci înfrângeri și doar poziția 12 în Liga Florilor (loc de baraj). CS Minaur poate profita de degringolada existentă în tabăra adversă și să contabilizeze al șaselea succes stagional.
Partida va fi arbitrată de G. Murariu și M. Paraschiv din Neamț, iar supervizor a fost delegat M. Mărgărit din Ploiești.
Intrarea suporterilor se face pe bază de abonament sau bilet în valoare de 20 de lei. Biletele se pot achiziționa de la sediul clubului Minaur (Sala Polivalentă “Lascăr Pană”) între orele 10-14, și în ziua meciului de la casieria sălii polivalente, între orele 16.30-18.30.
Persoanele cu dizabilități, elevii și persoanele cu vârsta peste 70 de ani vor avea acces gratuit.

Etapa 7

Joi, 17 octombrie: CSM Iași – CSM Slatina; SCM Râmnicu Vâlcea – Gloria Bistrița-Năsăud (ora 17.30, Pro Arena); SCM Universitatea Craiova – HC Zalău; CS Minaur Baia Mare – SCM Gloria Buzău (ora 18).
Vineri, 18 octombrie: CSM Corona Brașov – Măgura Cisnădie (ora 17); HC Dunărea Brăila – CSM Târgu Jiu (ora 17.30).
Derbyul bucureștean dintre CSM și Rapid s-a disputat ieri.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.