”Razie” în Sighetu Marmației

0
18

Luni, polițiștii au desfășurat o razie în scopul prevenirii și combaterii faptelor antisociale și pentru identificarea persoanelor suspectate de implicare în activități ilegale.
Sub coordonarea specialiștilor din cadrul Serviciului de Ordine Publică, au fost puse în executare alte 3 mandate de percheziție domiciliară, în Sighetu Marmației și Săpânța, la sedii sociale, puncte de lucru și locuința unor persoane cercetate pentru comiterea de activități infracționale.
Activitățile s-au desfășurat în continuarea celor efectuate în 2 octombrie, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru comiterea de infracțiuni silvice și exploatare agregate minerale fără autorizație.
În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au ridicat bunuri și înscrisuri de natură a proba activitatea infracțională a persoanelor implicate.
Concomitent, pe raza municipiului polițiștii au desfășurat activități ce au vizat identificarea persoanelor suspectate de implicare în activități ilegale, prevenirea și combaterea comercializării țigărilor de contrabandă, reducerea riscului rutier și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică.
Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 34 de sanc­țiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 10.000 lei, cele mai multe vizând încălcări ale legislației rutiere. Totodată au fost retrase 5 certificate de înmatriculare, a fost ridicat un set plăcuțe de înmatriculare și au fost confiscate 54 pachete cu țigări, pentru care nu au putut fi prezentate documente de proveniență.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.