Mai multe străzi din Baia Mare își schimbă denumirea

10
3049

În ultima ședință a consiliului local Baia Mare s-a votat ca unele străzi din Baia Mare să-și schimbe numele. Proiectul de hotărâre a trecut de votul aleșilor, cu unele amendamente. Unul dintre ele prevede că, strada Salcâmului se înlocuiește cu strada Luminiței. Astfel, strada Luminiței devine strada Walter Friedrich, strada Industriei se va numi strada Episcop Martir Alexandru Rusu, strada Construcției va purta denumirea de strada Jokai Mor și strada 30 Decembrie se transformă în strada Lendvay Marton.
Trebuie precizat că, se aprobă suportarea de la bugetul local al municipiului Baia Mare a cheltuielilor cu schimbarea cărții de identitate și a tuturor documentelor prevăzute de Ordonanța de Urgență nr. 97/2005, în baza solicitărilor depuse de către persoanele cu domiciliul actual pe strada Industriei, strada Salcâmului, strada Construcției, strada 30 Decembrie. Prezenta hotărâre intră în vigoare la 1 ianuarie 2025.

10 COMENTARII

  1. Așa e… Noi nu avem scriitori… Și în Ungaria își numesc strazile cu nume de scriitori români… Sunt și usor de reținut și pronunțat. Halal conducatori avem! E bine că am plătit impozite să aibă bani de cheltuit aiurea! 😥😢😥

  2. Suntem niște bogați, în momentul în care nu mai avem ce face cu banii ne gândim să mai schimbăm denumirea unor străzi pe banii publici

  3. Suntem niște bogați, în momentul în care nu mai avem ce să facem cu banii ne gândim sa mai schimbăm denumirea unor străzi pe banii publici

  4. Da sunteți în altă țară nu suntem în România ce denumiri de străzi sunt astea, chiar nu aveți de ce să vă ocupați ,? Ați terminat cu toate problemele orașului .

  5. Avem niște aleși extraordinari de plictisiți, extrem de plictisiți.
    Faceți ceva sa înfrumusețați orașul, faceți piste de biciclete adevărate.
    Voi vă ocupați să schimbați numele străzilor, puneți oameni pe drum pentru schimbatul cărților de identitate.
    Hai sictir la toți aleșii.

  6. Da ce sunt porcăriile astea cu schimbarea denumirii străzilor?! De ce nu sunt bune denumirile actuale ??? Consilierii și politicienii nu au de ce sa se ocupe ??? Tocăm niște bani pe ce nu trebuie !!! Ar trebui să iasă lumea în stradă și să ceară socoteală acestor neisprăviți care fac de capul lor și nu au cu ce să-și piardă timpul prin primarii !!! La fel au făcut și cu schimbarea denumirii bulevardelor -bulversand pe toată lumea !! Domnilor candidați la parlamentare să văd care ia atitudine față de aceste prostii și să vină să ceară voturi !! Solicit revenirea denumirii bulevardelor la vechea denumire !!! Să vă fie rușine ba––lor la drumul mare !!! Alte lucruri importante pentru comunitate nu aveți de rezolvat ???

  7. De ce nu erau bune denumirile anterioare? Că sa se cheltuie banii publici? Și de ce cluburile sportive trebuie sa cheltuie banii noștri, ai cetățenilor urbei ? Să-și caute sponsori! In țările civilizate NU întrețin primăriile cluburile și asociațiile sportive. Lucrări edilitare necesare locuitorilor nu se fac când trebuie și cum trebuie, numai de mântuială!

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.