Spectacol în derby și rămânem lideri

0
0

• CS Minaur Baia Mare – CSM Olimpia Satu Mare 3-2 (1-1) •

Trei puncte pentru CS Minaur în derbyul pentru primul loc cu CSM Olimpia Satu Mare, 3-2 (1-1), victorie în urma căreia băimărenii rămân liderii Seriei 10 a Ligii 3. Derby decis de o gafă a portarului oaspete, care însă în final a parat o lovitură de la 11 m.
Oaspeții au deschis scorul în minutul 2, dintr-o lovitură liberă de la 25 m ușor acordată, Zsiga trimițând balonul în vinclu. Replica băimărenilor a venit în minutul 26, când Ciubăncan a egalat cu un șut de la 12 m. Tot Ciubăncan și-a adus echipa în avantaj în minutul 51, cu o execuție din 6 m, atacantul gazdelor având nevoie de două încercări pentru a-l învinge pe Toderean. Oaspeții nu renunță la ideea obținerii măcar a unui punct și în minutul 70 izbutesc egalarea, Gondiu reluând în plasă cu capul de la 12 m. Golul de trei puncte pentru Minaur s-a consemnat în minutul 80. Donca șutează de la 25 m, dar Toderean gafează nepermis și balonul intră în poartă, și cele trei puncte rămân în contul formației antrenate de Marius Popescu, care debutează cu dreptul.
CS Minaur Baia Mare: E. Breban – Albu, Stan, Mondragon, Mureșan – Buhai (84, Suciu), Vitan (73, Saroși), Donca (90+1, Ispas), Erdei, Ciocan (90+1, Stănescu) – Ciubăncan (73, Al. Pop). Antrenori: Marius Popescu, Romulus Adrian Buia, Vasile Șleam.
CSM Olimpia Satu Mare: Toderean – Todoran, Csatari, Copaci, Oanea – Șanta (90+1, Domocoș), Calugher, Zsiga (90+1, Wahab), Micaș (59, Mamourou), Chinde (85, Zamfir) – Hosu (59, Gondiu). Antrenor: Zoltan Ritli.
Arbitri: Claudiu Gaitin (Timișoara), Cristian Cășuț (Arad), Radu Stana (Timișoara). Observator de arbitri: Mihai Florin Marcu (Oradea). Delegat de joc: Petru Boroș (Oradea).

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.