Excursie în Munții Rodnei, organizată de Asociația ASSOC

0
0

Mai mulți tineri din cadrul Centrului de Zi ASSOC și din Centrul de Îngrijire și Asistență “Pinochio” din Cărbunari au participat cu bucurie la o excursie de neuitat, timp de câteva zile, în zona Borșa, inclusiv în Munții Rodnei.

Primul popas al grupului a fost făcut la Mănăstirea de la Moisei, unde părintele Filoftei le-a fost o gazdă bună și primitoare.
“A doua zi, grupul și-a făcut strategia de cucerire a muntelui, iar în funcție de puteri s-au împărțit traseele. Unii dintre tineri au urcat pe vârful Galațului, alții au pornit într-o drumeție mai ușoară, adaptată situației lor. Indiferent de calea aleasă, toți s-au bucurat de panorama deosebită și de victoria obținută. Cel mai impresionați am fost de ospitalitatea celor pe care i-am întâlnit în drumeția noastră, pentru că administratorii Telescaunului de la Borșa le-au oferit reducere la bilet, iar proprietarii căruței cu langoșe i-au premiat pe unii dintre ei pentru dăruire. Concluzia: toți vor să repete excursia și în 2025, chiar dacă febra musculară nu i-a părăsit câteva zile” – spun reprezentanții ASSOC.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.