Se prefigurează al cincilea succes • CS Minaur Baia Mare – CSM Târgu Jiu

0
55

După o întrerupere de aproximativ două săptămâni, Liga Florilor s-a reluat la mijlocul săptămânii în curs și runda 5 continuă cu alte patru confruntări în acest weekend. CS Minaur întâlnește în această etapă pe CSM Târgu Jiu, duminică, de la ora 18, în Sala Polivalentă “Lascăr Pană”.
Cu 4 victorii din tot atâtea meciuri, CS Minaur este favorita acestui duel și are toate premisele să acumuleze a cincea victorie stagională și să rămână, alături de CSM București, echipele cu punctaj maxim. CSM Târgu Jiu vine în polivalenta băimăreană după ce în primele patru runde a contabilizat un singur triumf, în prima rundă, la Buzău, după care a înregistrat trei eșecuri, parcurs în urma căruia ocupă locul 10.
Intrarea suporterilor se face pe bază de abonament sau bilet în valoare de 20 lei. Tichetele se pot achiziționa în ziua meciului, de la casieria sălii polivalente, între orele 16.30 – 18.30. Persoanele cu dizabilități, elevii și persoanele cu vârsta peste 70 de ani vor avea acces gratuit.
Partida dintre Minaur și CSM Târgu Jiu va fi arbitrată de Victor Serdiuc și Dorian Sîrbu din Republica Moldova, iar supervizor este delegat G. Dumitrache din Buzău.

Program etapa 5

• Sâmbătă, 5 octombrie: SCM Universitatea Craiova – SCM Gloria Buzău (ora 12).
• Duminică, 6 octombrie: HC Dunărea Brăila – CSM Slatina (ora 17); CSM Corona Brașov – CSM Iași (ora 17.30); CS Minaur Baia Mare – CSM Târgu Jiu (ora 18).
• S-au jucat în devans: Rapid București – HC Zalău 32-29; CSM București – Gloria Bistrița-Năsăud 33-30; SCM Râmnicu Vâlcea – Măgura Cisnădie 32-21.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.