Medio Monte Baia Mare, medalii interne și internaționale

0
33

Dansatorii de la Medio Monte Baia Sprie au evoluat, la finalul săptămânii trecute, atât pe ringul de la Kosice Grand Prix (Slovacia), cât și pe cel de la Cupa Mühlbach, din Sebeș.
La Kosice Grand Prix, perechea formată din Denis Simorne și Miruna Chincea (Galactic Dance Baia Mare) a câștigat clasa B standard. De asemenea, a ocupat locul 6 la Rising Stars standard și a terminat pe locul 31 la WDSF adulți standard.
Ioan Ganea și Renata Buchman (Galactic Dance) au ocupat locul 8 la clasa B standard, locul 5 la clasa A latino, locul 7 la Rising Stars standard, locul 16 la Youth standard și locul 21 Youth latino.
Toate cele 4 perechi prezente la Cupa Mühl­bach au urcat pe podium. Pe locul 1 s-a clasat perechea Ionuț Muntean și Miruna Hojda la Clasa D, 12-15 ani, categorie la care Vlad Breban și Melinda Lendeczki s-au situat pe locul 3.
La Clasa D, 16-35 ani, Matei Voicu și Andra Simorne au ocupat locul 1 la standard și tot locul 1 la Open Basic, standard. Pe locul 2 au terminat David Silaghi și Isabel Surdu Katona la Open, 12-15 ani, standard.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.