Restructurări la Minaur!

0
32

CS Minaur Baia Mare se confruntă, tot mai mult, cu mari probleme de ordin financiar. Pentru a reduce cheltuielile, conducerea clubului a trecut la fapte şi a luat două decizii în ceea ce priveşte secţia masculină de handbal. Doi jucători care nu mai intră în vederile staffului tehnic, Barna Buzogany şi Sergiu Makaria, şi-au reziliat de comun acord contractele cu formaţia din Liga Zimbrilor.
“Conducerea CS Minaur Baia Mare și portarul echipei de handbal masculin, Barna Buzogany, și-au strâns mâinile și s-au înțeles, de comun acord, să întrerupă relațiile contractuale. Buzogany a evoluat pentru Minaur din sezonul 2020-2021, strângând în tot acest timp 97 de meciuri în toate competițiile, cu 4 goluri marcate.
Clubul îi mulțumește pentru aportul său la obținerea unor performanţe frumoase în perioada în care a evoluat pentru Minaur și îi dorește mult succes în activitate, neexcluzând posibilitatea unei colaborări viitoare.
De asemenea, un alt jucător de la Minaur a întrerupt amiabil relațiile contractuale, Sergiu Makaria, extrema stângă care n-a prins minute în acest sezon. Îi dorim și lui mult succes în activitate”, este comunicatul emis de CS Minaur Baia Mare pe pagina oficială.
După handbal masculin, restructări vor urma şi la celelalte două secţii ale clubului, handbal feminin şi fotbal. Cel puţin aşa reiese din declaraţia oferită pe site-ul clubului de către Ioachim Nicolae Făt, directorul clubului Minaur, care recunoaşte că, într-adevăr, clubul traversează o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere financiar.
“Municipiul Baia Mare a dorit în permanenţă să formeze echipe sportive de jucători care să poată aduce bucuria pentru băimăreni şi performanţă pentru clubul nostru. Situaţia clubului nu e roz! Din păcate! Sunt datorii mari. Ţinând cont de acest aspect și că anumiți jucători nu mai intră în vederile antrenorilor, negociem încetarea mai multor contracte. Am cerut atât la secția feminină de handbal, cât și la secția de fotbal să renunțe la jucătorii pe care nu îi mai folosesc. Acest aspect nu denotă că obiectivele propuse nu trebuie îndeplinite. Sunt corecții financiare necesare pentru stabilitatea financiară a clubului.
Toate aceste linii pe care le vom urma le dorim aplicate pentru a limita pierderile financiare într-o perioadă grea pe care o traversăm”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.