La Expo “Rivulus Dominarum”, oficialitățile locale au vizitat standul Butoaieinox

0
28

Și în acest an, Expoziția “Rivulus Dominarum” a reunit numeroși expozanți de renume, printre care și compania locală ButoaieInox.ro, cunoscută pentru inovațiile și calitatea produselor sale în industria prelucrării inoxului.
Standul companiei a atras atenția oficialităților locale, care au făcut o vizită specială în cadrul evenimentului.
Primarul municipiului Baia Mare, Ioan Doru Dăncuș, viitorul președinte al Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, și subprefectul județului, Crina Chilat, au dorit să afle mai multe despre activitatea și produsele inovatoare ale companiei. Vizita oficialităților a subliniat importanța susținerii inițiativelor locale și dezvoltării economice prin sprijinirea companiilor de renume din județ, precum ButoaieInox.ro
Compania, cunoscută pentru soluțiile sale ino­vatoare în producția de butoaie din inox, continuă să fie un reper de excelență în industria locală, având o prezență tot mai vizibilă pe piața internațională, iar Expo “Rivulus Dominarum” a oferit companiei ocazia de a-și prezenta cele mai recente produse și tehnologii de prelucrare, dar și de a atrage noi parteneriate.
“Este o mare onoare pentru noi să primim vizita oficialităților locale la standul ButoaieInox.ro. Le mulțumim pentru interesul acordat produselor noastre și pentru sprijinul pe care îl oferă mediului de afaceri local. Prezența lor la acest eveniment ne arată că administrația publică este deschisă către dialog și susținerea companiilor locale, iar acest lucru ne dă încredere că vom continua să ne dezvoltăm și să contribuim la progresul economic al județului. Ne dorim să consolidăm acest parteneriat, iar ino­vațiile noastre să fie un simbol al excelenței maramureșene” – a declarat managerul companiei, ing. Marian Condrat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.