Vin investitorii în Săcălăşeni cu noi locuri de muncă!

0
0

Administraţia locală din Săcălăşeni a realizat recepționarea unei noi hale industriale, în care o firmă va produce ferestre şi uşi din PVC şi aluminiu, precum și sisteme de umbrire.
Investiţia este situată în Coruia, sat aparţinător comunei, și va contribui semnificativ la dezvoltarea economică a comunei prin crearea de noi locuri de muncă.
Cu această ocazie, Emilian-Gheorghe Pop, primarul comunei, a declarat: „Terenul achiziţionat de noi în urmă cu mai mulţi ani, vedem astăzi că a adus noi locuri de muncă în comuna noastră. Aici va fi o activitate industrială care este foarte dificil de realizat în vremurile de acum. Mulţumim investitorilor pentru eforturile şi viziunea lor, deoarece putem vedea ceva măreţ aici, realizat cu multă muncă, dar care funcţionează. Mai mult decât atât, avem bucuria să anunţăm că un nou investitor şi-a exprimat interesul pentru a dezvolta o afacere în comuna noastră”. Acest proiect de succes nu doar că oferă noi locuri de muncă pentru localnici, dar reprezintă totodată şi un pas important către modernizarea comunei şi implicit atragerea altor investitori.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.