În Maramureș, șantiere adormite, cu stagnări și întârzieri…

0
0

Așa cum am promis, revenim asupra obiectivelor în lucru din Maramureș, cu noutăți. Prima promisiune de onorat da, avem școli neterminate, la care se lucrează, cu copii în curte. Sau pe alocuri, cu copii strămutați la alte școli. Fotografiile cu școli cu muncitori pe acoperiș sau pe schele de la Strâmtura ori Botiza ar trebui să fie grăitoare. Sunt doar exemple, situația se repetă la alte și alte școli din teritoriu.
Dar nu sunt singurele întârzieri/stagnări. Mult mai întârziate sunt bazele sportive ce se fac cu finanțarea Companiei Naționale de Investiții, unde aparent nici nu se mai lucrează, firmele au părăsit șantierele. Se vede în fotografii la Șomcuta Mare – Calea Mireșului ori în Ulmeni, dar repetăm, sunt exemple, nu sunt singurele. Se adaugă tărăgănările rețelelor de apă/canal prin POIM, precum și depozitul de gunoi de la Sârbi sau cel de la Arieșu de Pădure.
Ca să facem un peisaj complet, ne-ar trebui o carte, dar nu putem să nu observăm cum politicienii au uitat efectiv de obiectivele de investiții ÎNCEPUTE din România și din Maramureș și dau înainte cu câte vor ei să facă pentru noi. DUPĂ ce îi alegem, nu înainte.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.