Ultimele clarificări înainte de demararea reabilitării Palatului Administrativ

0
0

Palatul Administrativ din Baia Mare este pe punctul de a intra în reabilitare, după cum a dat asigurări preşedintele Consiliului Judeţean, Ionel Bogdan.
În ultima şedinţă, consilierii judeţeni au aprobat actualizarea indicatorilor socio-economici pentru a îndeplini condiţiile necesare în vederea semnării contractului de finanţare. După semnarea acestui document, se poate da ordin pentru execuţie, a adăugat Ionel Bogdan.
„Au fost multe clarificări pe care le-am parcurs în ultimele 6-7 luni… Proiectul este aprobat, urmează să semnăm contractul de finanţare. Suntem la clarificări în contractare. Avem proiectul tehnic aprobat și avem contractul de execuţie. Odată ce semnăm contractul de finanţare putem da ordin de începere a lucrărilor. Este unica şi singura şansă pentru ca acest palat să fie reabilitat”, a declarat preşedintele CJ, Ionel Bogdan.
Palatul Administrativ se află în administrarea Consiliului Judeţean. Clădirea găzduieşte mai multe instituţii publice.
”Acest palat nu este doar Consiliul Judeţean, sunt 13 instituţii publice care îşi au casa aici, sunt instituţii diverse, în special guvernamentale, începând cu instituţia prefectului”, a mai spus Ionel Bogdan.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.