Deplasare în fața unei adversare cu probleme • Măgura Cisnădie – CS Minaur Baia Mare

0
0

CS Minaur Baia Mare vrea să confirme startul excelent de sezon cu încă un succes. Asta e dorința echipei antrenate de Andrei Popescu în deplasarea de la Măgura Cisnădie, confruntare care se va derula duminică, 22 septembrie, începând cu ora 17.
Echipa maramureșeană a plecat ca din tun în noua stagiune și nu vrea să se oprească din a contabiliza victorii. 26-24 cu Corona Brașov, 40-28 cu CSM Iași și 34-23 cu CSM Slatina sunt rezultatele fetelor de la Minaur, context în care disputa de la Cisnădie este abordată cu un moral la cote înalte. Aflate pe podium, băimărencele caută să dobândească a patra victorie consecutivă, aspect care dacă se va materializa ar consemna menținerea pe locul secund.
Măgura Cisnădie nu are un început de campionat reușit, la activ regăsindu-se abia pe locul 11, cu un singur succes și două eșecuri. Sibiencele au pierdut în prima etapă la Rapid (22-30), în etapa secundă au câștigat singurele puncte în disputa de acasă cu SCMU Craiova (27-26), iar în runda precedentă au cedat la scor în deplasarea din fieful campioanei CSM București (24-38). Din acest considerent, gruparea pregătită de Victorina Bora va lupta din răsputeri pentru punctele puse în joc și pentru a părăsi zona minată a clasamentului.
Meciul de la Cisnădie va fi arbitrat de Claudiu Gorina și Florin Melencu din Craiova, iar observator FRH este Osman Yuksel din Constanța.

Etapa 4

• Sâmbătă, 21 septembrie: CSM Slatina – SCM Râmnicu Vâlcea (ora 17); CSM Iași – HC Dunărea Brăila (ora 17.30).
• Duminică, 22 septembrie: HC Zalău – CSM Corona Brașov (ora 15, Pro Arena); Măgura Cisnădie – CS Minaur Baia Mare (ora 17).
• S-au jucat în devans: CSM Târgu Jiu – CSM București 25-28; Gloria Bistrița-Năsăud – SCM Universitatea Craiova 26-25; SCM Gloria Buzău – Rapid București 22-32.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.