ATP Trucks Automobile lansează noul model Truston 8×4

0
25

ATP Trucks Automobile, producătorul ro­mân de vehicule comerciale și de transport persoane, cu sediul în Baia Sprie, lansează noul model Truston 8×4 la prima sa participare la prestigiosul târg IAA Transportation 2024 din Hannover, din perioada 17 – 22 septembrie, dedicat soluțiilor de mobilitate și vehiculelor comerciale, informează compania.
La 5 ani de la lansarea primului său produs, camionul Truston 8×4 430 CP, ATP Trucks își expune la IAA Transportation 2024 gama sa actuală și variată de vehicule și soluții de transport. În premieră, este prezentat noul model al autocamioanelor și autobasculantelor Truston 8×4, precum și cel mai nou produs din portofoliul companiei, semiremorca basculabilă cu 3 axe, produsă în Baia Mare sub brandul Stamer.
ATP Trucks va fi prezentă pe tot parcursul târgului și va prezenta soluțiile dezvoltate în cei 5 ani de activitate: autocamionul Truston 430 CP 8×4, autobasculanta Truston 430 CP 8×4, cap tractor Truston 550 CP 4×2 – toate echipate cu suprastructurile Stamer, produse la Baia Mare: bena basculabilă 20 mc, mixerul 12 mc și semiremorca basculabilă 25 mc cu 3 axe SAF.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.