”E-Fiscalitate – un pas spre normalitate?”

0
28

Marți 17 septembrie, în Baia Mare a avut loc evenimentul ”E-Fiscalitate – un pas spre normalitate?”, organizat de Asociația Întreprinzătorilor Maramureș, președinte Diana Iluț, eveniment la care au participat oameni de afaceri, agenți economici și experți contabili din județele Maramureș, Sălaj și Satu Mare.

Evenimentul face parte din proiectul ”Prosperitate Regională – Parteneriat pentru Antreprenoriat”, realizat cu sprijinul Consiliului Județean Maramureș, sponsor premium fiind firma Vlarox din Baia Mare.
Invitați speciali au fost Valentina Saygo – fost secretar de stat în Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, expert contabil și consilier fiscal, și conf. univ. dr. Constantin Cucoșel – președintele CECCAR – Filiala Maramureș, care au adus în discuție perspectivele pe care le deschide digitalizarea pentru profesioniștii din domeniul contabil și fiscal.
Temele prezentate au prezentat un interes deosebit din partea participanților care au adresat numeroase întrebări invitaților speciali, aceștia purtând un dialog interactiv cu participanții la acest eveniment.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.