Trupa Silver, premiată la Festivalul Național de Teatru “Histrioniada Liceenilor”

0
27

Trupa Silver, de la Asociația Culturală Artspot Baia Mare, a participat pentru al treilea an consecutiv la Festivalul Național de Teatru “Histrioniada Liceenilor” din Cluj-Napoca. “Acumulând astfel 4 participări și nenumărate premii în cadrul acestei povești frumoase care este Histrio”, precizează actorul Andrei Han, coordonatorul trupei.
Băimărenii au prezentat spectacolul “Almost, Maine” (de John Cariani; regia, Andrei Han), care a avut premiera în 22 mai. “Sala a fost plină, emoțiile au fost pe măsură, iar spectacolul s-a ridicat la cele mai înalte cote”, menționează cei de la Artspot despre reprezentația de la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca.
Patru premii au cucerit băimărenii la ediția 2024 a Festivalului Național de Teatru “Histrioniada Liceenilor”.
Radu Sălăjan a fost cotat cel mai bun actor în rol principal. „Când am jucat spectacolul pe scenă, nu m-am putut simți altfel decât foarte mândru de tot ce se întâmplă”, mărturisește Radu.
Daria Motica a fost desemnată cea mai bună actriță în rol secundar. „Pe scenă m-am simțit de parcă toată lumea din jurul meu a dispărut, iar eu mi-am găsit locul în lumea asta mare”, spune Daria.
De asemenea, spectacolul “Almost, Maine” a fost răsplătit cu premiul pentru cea mai bună regie și cu premiul special al publicului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.