O nouă sesiune de înscrieri pentru catalogul electronic

0
22

Ministerul Educației anunță o nouă sesiune de înscrieri sau reînscrieri pentru școlile care vor să folosească exclusiv catalogul electronic în anul școlar 2024-2025.
Având în vedere solicitările primite din partea unităților de învă­ță­mânt privind înscrierea în rețeaua de unități-pilot în vederea consemnării situației școlare a elevilor exclusiv în format electronic în anul școlar 2024-2025, Ministerul Educației pune la dispoziția școlilor, formularul online, azi și mâine, până la ora 14.
Se completează toate informațiile solicitate în formular și se încarcă solicitarea semnată și ștampilată de către reprezentantul legal al unității de învățământ solicitante. Școlile care au fost unități-pilot pentru implementarea catalogului electronic în anul școlar 2023-2024 și care doresc continuarea utilizării acestuia vor depune solicitarea de reînscriere. Lista celor aproape 1.900 de școli care folosesc un catalog electronic în anul școlar 2024-2025 a fost publicată în Monitorul Oficial în 4 septembrie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.