Se pot procura bilete pentru finală

0
85

Liga de Rugby Kaufland, cea mai importantă competiție din rugbyul românesc la nivel de seniori, își va desemna duminică, 8 septembrie, campioana ediției 2024.
În marea finală, de la ora 19, CSM Știința Baia Mare va întâlni pe SCM USV Timișoara. Înaintea acestei partide, de la ora 16, în meciul pentru medaliile de bronz, se vor întâlni eternele rivale, CSA Steaua cu CS Dinamo.
Ambele partide vor avea loc duminică, 8 septembrie, pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf.
Biletele pentru finalele Ligii Naționale de Rugby s-au pus în vânzare și pot fi achiziționate online de pe bilete.ro, dar și în rețeaua de magazine partenere, având 1.500 de puncte de vânzare la nivel național:
– Magazinele Inmedio
– Magazinele Germanos
– Oficiile Poșta Română
– Magazinele Vodafone
Astfel poți plasa o comandă de bilete pe www.bilete.ro sau poți alege să cumperi biletele de la cel mai apropiat Oficiu Poștal din localitatea ta sau de la cel mai apropiat magazin Inmedio, Relay, Germanos – Telekom, Vodafone sau de la Casieriile Bilete.ro (BT Arena – Sala Polivalentă, Strada Uzinei Electrice, Cluj-Napoca).
Un bilet este valabil pentru ambele partide.
Prețurile biletelor: VIP: 150 RON (biletul asigură doar accesul în sectorul VIP, fără servicii de hospitality); Tribuna 1 – 50 RON; Tribuna 2 – 30 RON; Peluza Nord – 15 RON.
Copiii sub 12 ani au intrarea gratuită însă vor putea intra numai după achiziționarea unui bilet cu valoare 0.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.