Școala de vară MERITO, la final

0
29

Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” din Baia Mare găzduiește până azi, 7 august, Școala de vară MERITO, ediția a V-a. Evenimentul include ateliere pentru elevi (primar, gimnaziu, liceu – 40 de copii), ateliere pentru profesori (20 de profesori de toate nivelurile), cu profesori facilitatori MERITO din București, Tulcea, Sibiu, Dâmbovița, Călărași, Sălaj și Maramureș și cu 10 voluntari inimoși.
Discuțiile s-au concentrat pe tema „Nevoia Comunităților de învățare”, având ca scop dezvoltarea unei culturi pentru învățare prin promovarea reflexivității, colaborării active și a unui leadership pozitiv în școală.
„A fost cu tare multă bucurie și cu împlinire că am putut pentru încă un an să fim împreună și să aducem zâmbetul pe buze pentru 60 de copii (primar, gimnaziu și liceu), să revedem profesori care vin de obicei în evenimentele organizate de noi (30 de profesori) și nu în ultimul rând, să facem din nou echipă – profesori din Comunitatea MERITO din toate colțurile țării”, a spus profesorul MERITO, Tatiana Cauni.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.