Cursuri de consilier vocațional, la ASSOC

0
40

ASSOC va da startul în scurt timp înscrierilor pentru cursurile de consilier vocațional, formator și manager de resurse umane. Pregătirea este organizată prin proiectul „Dialog social și parteneriate pentru Ocupare și Formare”, finanțat de Uniunea Europeană în perioada de programare 2021 – 2027.
“Deocamdată, membrii echipei au lansat procesul de recrutare în rândul societății civile, încercând să identifice persoanele și ONG-urile care pot contribui la consolidarea dialogului social, acesta fiind unul dintre obiectivele importante ale proiectului. În același context, al creșterii impactului și eficienței ONG-urilor, se vor derula diverse cursuri informale, cu tematici de protecția drepturilor copilului și familiei, protecția persoanelor cu dizabilități, ocupare și formarea pe piața muncii etc”, transmite Asociația ASSOC.
Pe durata desfășurării activităților, peste 300 de membri din 32 de organizații ale societății civile vor beneficia de programe de creștere a capacită­ții de implicare, de sprijinire a incluziunii categoriilor dezavantajate și furnizare de măsuri active de ocupare, mai arată reprezentanții asociației.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.