Cât vor costa biletele și abonamentele la meciurile echipelor CS Minaur Baia Mare?

0
197

Municipiul Baia Mare a anunțat deschiderea procedurii de transparență decizională în vederea adoptării Proiectului de Hotărâre prin care este stabilită valoarea biletelor și abonamentelor pentru accesul la meciurile disputate pe teren propriu de către echipele de fotbal, handbal feminin și handbal masculin ale CS Minaur Baia Mare.
Astfel, conform proiectului de hotărâre, pentru accesul la meciurile disputate pe teren propriu de echipele de hand­bal masculin și feminin (seniori) în Campionatele Naționale, Cupa României și EHF European Cup, în sezonul competițional 2024/2025, ar urma să se plătească următoarele sume:
– 20 lei/bilet/meci/ echipă;
– 200 lei/abonament/ sezon/ echipă;
– 350 lei/abonament/ sezon/ambele echipe.
Propunerea pentru meciurile echipei de fotbal în sezonul 2024/ 2025 este ca accesul să fie liber. Tot intrare liberă este prevăzută în proiectul de hotărâre și pentru meciurile disputate pe teren propriu de echipele de handbal, categoria tineret. Accesul gratuit este propus pentru competițiile amicale și turneele de pregătire ale echipelor de fotbal și handbal (tineret și seniori). De asemenea, persoanele cu dizabilități, elevii și persoanele cu vârsta peste 70 ani ar urma să aibă accesul gratuit la toate competițiile organizate de Clubul Sportiv Minaur Baia Mare. Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre supus consultării publice pot fi transmise în termen de 10 zile calendaristice de la data apariției (n.r. 5 august) prezentului anunț:
– prin formularul online disponibil accesând Formular propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare;
– ca mesaj în format electronic la adresa de e-mail cic@baiamare.ro;
– la sediul instituției, Serviciul Relații cu Publicul, str. Gheorghe Șincai nr. 37.
Pentru cei interesați există și posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de hotărâre, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituție publică în termen de 10 zile calendaristice de la data apariției prezentului anunț.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.