AMI ne răcorește cu o nouă piesă, alături de Nouă Unșpe

0
154

Băimăreanca AMI a lansat o nouă piesă într-o colaborare inedită, alături de Nouă Unșpe.
„Undeva” a fost compusă de AMI, Nouă Unșpe, Bastien, Mario Morar și Ștefan Ioniță. Piesa ,,Undeva “, prima colaborare dintre AMI și Nouă Unșpe, „vă duce pe un drum emoțional prin universul unei relații neclare. AMI adaugă adâncime piesei cu vocea sa captivantă și expresivă, iar flow-ul vibrant al lui NOUĂ UNȘPE completează atmosfera piesei cu o energie distinctă”.
AMI este una dintre cele mai apreciate artiste din industria românească, atrăgând atenția publicului încă de la primul său single, care a devenit hit, “Trumpet Lights”, lansat în 2012. Vocea sa unică și stilul remarcabil, cu influențe latino, o fac una dintre cele mai distinse artiste din România.
NOUĂ UNȘPE este un artist și producător român care și-a făcut rapid un renume în industria muzicală datorită stilului său original. Cu un amestec unic de fundaluri muzicale și un talent pentru producerea de piese de succes, NOUĂ UNȘPE a produs o serie de piese extrem de apreciate. În 2024, piesa sa, ,,Zodiac”, o colaborare cu RAVA și Bitt­ner, a făcut senzație în tot mediul online, ajungând pe locul 1 în topurile Spotify, iar ultimele sale lansări ,,Spune-mi” și ,,Regina” au făcut, de asemenea, senzație în mediul online.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.