21 de jucători la primul antrenament

0
80

Echipa masculină de handbal a CS Minaur a început pregătirile pentru noua stagiune. La primul antrenament, programat luni seara, sub comanda staffului tehnic condus de Alexandru Sabou au răspuns prezent 21 de jucători. A lipsit doar Lucas Sabou, aflat cu naţionala României de tineret la Campionatul European.

Marţi s-a efectuat vizita medicală, după care şedinţele de antrenament vor continua până în 21 iulie, pe plan local. Din 21 şi până în 28 iulie este stabilit un stagiu în Ungaria, apoi din 1 august sunt planificate primele teste, la Timişoara, la un turneu de pregătire.
Programul medaliatei cu bronz mai conţine un turneu în Baia Mare, în perioada 9-11 august. În 9 august, de la ora 18, va juca Minaur cu Suceava, pe 10 august, de la ora 18, Suceava se va duela cu Potaissa Turda, iar în 11 august, de la ora 12, Minaur va întâlni Potaissa Turda.
Primele jocuri oficiale vor avea loc în 24 şi 25 august, când este planificată Supercupa României. Participă: Dinamo Bucureşti (campioana Ligii Zimbrilor), CSM Constanţa (vicecampioana), CS Minaur Baia Mare (locul 3) şi AHC Potaissa Turda (locul 4). Liga Zimbrilor începe pe 31 august, Minaur urmând să joace acasă cu CSM Bacău.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.