Circa 500 locuri noi de parcare în Baia Mare, amenajate în cartiere

6
3156

În municipiul nostru s-au creat, prin reabilitarea zonelor dintre blocuri, câteva sute de noi locuri de parcare. Şi asta doar în ultimele luni, de când a debutat anotimpul călduros.
„În cartierul Săsar – zona Albina, lucrările de amenajare a parcărilor din curţile interioare ale blocurilor s-au finalizat. Locurile de parcare sunt marcate, numerotate, astfel că ne pregătim pentru a le scoate la licitaţie, dacă va fi cazul, pe regulamentul aprobat de Consiliul Local. Toţi cei care doresc să închirieze un loc de parcare rezidenţială vor putea face acest lucru (….) Şi strada Enescu este reabilitată, parcările sunt marcate. S-au creat 28 de locuri de parcare aici. Prin acţiunile de acest gen, pe care le-am întreprins noi în ultima vreme în zona amenajărilor de parcări, cred că am făcut vreo 500 de locuri de parcare noi. Aici în Cartierul Săsar, pe Cuza Vodă şi în alte câteva zone ale oraşului. Dar nu ne oprim aici”, a explicat Doru Dăncuş, primarul din Baia Mare.

6 COMENTARII

  1. Ce licitație vreți? Locurile aferente blocurilor, să fie atribuite locatarilor din blocul respectiv fără nici o licitație. De ce să vină cineva de nu știu unde să parcheze sub geamul meu pentru că are mai mulți bani? Nu-i corect ce vreți voi, ar trebui să țineți cont de părerile noastre, nu să faceți cum vreți voi pentru că acolo unde sunteți este datorită nouă, alegătorilor. Nu-i tarlaua lui tactu s-o dai cum vrei și cui vrei…..

  2. Ați creat 500 locuri noi?! Ați aglomerat cartierul Săsar cu blocuri construite aiurea care vin cu sute de mașini în plus fata de ce era pana acum. Nesimțiți aroganți și tupeiști fără obraz ce sunteți!!! Ați desființat terenuri de sport, ați tăiat copaci, și ați dat avize sa se construiască blocuri fără număr și fără bun simt! Și aveți tupeu sa va lăudați ca ați făcut 500 locuri de parecare?! O nesimțire.

  3. Nu prea înțeleg chestia ” cu oricine dorește „..
    În zona ultracentrala împărțirea s-a făcut cu „corigenta”.
    Verificați vă rog.

  4. Locuiesc in zona centrala și plătesc impozitul aferent, însă în spatele blocurilor de pe B.dului Traian, nu s-a făcut nimic de pe vremea lui Ceaușescu. De-a lungul anilor s-au făcut tot felul de reparatii, așa încât pentru o femeie este greu chiar să își ducă căruciorul cu copilul din cauza pragurior de la reparatii și a gropilor iar gurile de canal stau să cadă. Dacă bulevardul arata oarecum, in spate e jale.
    Nu credem că vede cineva..

  5. Băi voi chiar sunteți nebuni ?! Cu asta vă lăudați voi ?! Păi cu asta nu ați făcut nimic ,nu ați rezolvat locuri de parcare , că ați vopsit ,,gardul”! Locurile au rămas aceleași!
    Băgați băi bulangiilor de politicieni banii într-o parcare adevărată supraetajată sau subterană in locurile de la instituțiile importante (spital,centrul orașului, bănci, piața alimente ) etc Nu o tot frecați cu găleata cu vopsea! Mai băgați banii unde trebuie nu numai în buzunarele campaniei electorale.Faceti băi ceva ce să se vadă că de când a murit Ceaușescu nu ați făcut nimic decât vopsea pe infrastructura lăsată de el.Ati micșorat trotuarele de circulă oamenii încolonați că și la penitenciar !

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.