Se suplimentează numărul de camere video din Baia Mare

2
997

Aleşii locali băimăreni au luat o serie de decizii importante în ultima şedinţă a lunii iunie. Acestea ţin de dezvoltarea oraşului sau de securitatea cetăţenilor.
„Asigurăm continuarea proiectelor de investiții publice aflate în derulare, inclusiv cele din noul Program Operațional Regional 2021-2027. De asemenea, a fost aprobată achiziționarea a 30 de camere de supraveghere video și echipamente IT necesare pentru Serviciul Public Comunitar de Evidența Populației. Asigurăm și fondurile necesare pentru cheltuielile cu personalul primăriei și instituțiile subordonate, precum CS Minaur, Teatrul Municipal, Direcția de Asistență Socială și Serviciul Public Ambient Urban”, a spus primarul Doru Dăncuş.

2 COMENTARII

  1. Da,este inca un pas din pnrr-ul ăla nenorocit,supraveghere ,urmărire 100% a cetățenilor,nu este pt.siguranta noastră a oamenilor simpli ci pentru a lor ,cei de dincolo de linie.Se știu ei ,dar vine și finalul,pt că orice e bun și frumos are totdeauna și un sfârșit,și binele și frumosul e dincolo de linie la mnealor ,așa că…

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.