În Baia Mare se instalează noul sistem modular de pumptrack

3
2144

„Pumptrack-ul pentru Baia Mare începe să prindă contur. Este o promisiune pe cale de realizare. Curând revin cu detalii”, a spus viceprimarul Băii Mari, Pap Zsolt-Istvan.
Vestea bună pentru băimărenii iubitori de mișcare a sosit însă la începutul acestui an, când proiectul a primit finanţare pe noul buget din 2024. Conform acestuia, Primăria urma să realizeze un sistem modular ce permite practicarea diferitelor sporturi extreme în aer liber.
”La elaborarea bugetului pe 2024, cu sprijinul colegilor UDMR, am obținut banii necesari pentru a achiziționa un sistem modular de pumptrack pentru tineri, pretabil pentru ciclism, skateboard, roller skate. Scopul lui este de a oferi tinerilor șansa de a petrece cât mai mult timp în aer liber, practicând diferite sporturi” – spunea în luna ianuarie viceprimarul Pap Zsolt-Istvan.
Se pare că acum pumptrack-ul este pregătit de inaugurare.

3 COMENTARII

  1. Șantierul de la ltalsofa….peste 4 ani, următoarele alegeri!
    Administrație de cacao….de fapt,vedeți cine sunt aleșii și cine i-a ales.

  2. Ce se intampla cu marea inaugurare al santierului de la intersectia Ialsofa? Mult tam tam cu alai de edili si…. atat. Dar e bine ca avem pumptrack

  3. O GANDIRE BOLNAVA INCA BAIA MARE ARATA UN ORAȘ MIZERABIL,IAR PRIMĂRIA CHELTUIE DIN BANI CELOR DIN PRIVAT PE TOT FELU DE NIMICURI ,IAR NU FACE CEVA NECESAR DE URGENTA SI UTIL 100% !!!

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.