Patru medalii pentru Flykick Baia Mare la CN

0
24

Micii înotători de la Flykick Baia Mare s-au întors acasă cu patru medalii de la Campionatul Naţional de nataţie pentru copii de 10, respectiv 11 ani.
Campionatul Naţional adresat copiilor de 10 ani s-a derulat la Braşov, unde clubul băimărean a avut înscris în competiţie un singur sportiv, pe Mihnea Dorolţan, înotător antrenat de Daniel Taloş. ”Mihnea a reușit performanțe notabile în toate cele patru probe îno­tate, iar cu timpul de 29 secunde și 93 sutimi în proba de 50m liber a devenit campion național”, transmit reprezentanţii Flykick Baia Mare.
A urmat concursul de la Piteşti, rezervat copiilor de 11 ani, concurs la care Flykick a participat cu doi înotători, Rareş Alexandru Indreica şi Lorand Hitter, antrenaţi de Daniel Taloş, respectiv Ştefan Ioan Gherghel. Pe podium a urcat doar Lorand Hitter, care a cucerit medalia de argint în cadrul probei de 100 m bras (cu timpul de 1:23.49) şi la 50 m bras (39.19), plus medalia de bronz la proba de 100 m liber (1:05.54). În clasamentul pe cluburi, Flykick a încheiat competiţia pe locul 8 din 52 de cluburi participante.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.