Firmele maramureșene riscă iar să rămână cu deșeurile neridicate!

0
225

Agenții economici riscă din nou să rămână cu deșeurile neridicate de săptămâna aceasta, anunță ADI Deșeuri Maramureș. Asta deoarece operatorul de colectare Drusal, care a încasat banii de la agenții economici, nu a plătit mai departe obligațiile legale și contractuale (n.r. până luni, ora 13) către operatorul stației de transfer și sortare, mai spun cei de la ADI Deșeuri.
Acesta a trimis zilele trecute o notificare către ADI Deșeuri prin care precizau că, dacă până marți Drusal nu-și achită datoriile, va limita intrarea pe stație a mașinilor care colectează deșeurile de la agenții economici.
„O măsură asemănătoare, tot ca urmare a datoriilor acumulate de Drusal, a fost luată de ABC Urban în 31 mai. Preavizul de plată a fost trimis către operatorul de colectare marți, 25 iunie. Populația nu este afectată de această măsură întrucât pentru persoanele fizice, așa cum prevede legea, Drusal nu are nicio relație financiară cu alți operatori de pe fluxul deșeurilor” – a explicat ADI Deșeuri Maramureș.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.